Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Πρεμιέρα για την BYD στην Ελλάδα.

 


Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στον εμβληματικό χώρο του Ζάππειου Μεγάρου και μέσα σε μία ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων στην ελληνική αγορά των επιβατικών αυτοκινήτων της BYD, του κορυφαίου κατασκευαστή οχημάτων Νέας Ενέργειας στον κόσμο (New Energy Vehicles).
Αυτή τη σημαντική στιγμή για τον Όμιλο Σφακιανάκη, η οποία σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη μίας νέας εποχής για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς φυσικά και κορυφαία στελέχη από την ΒΥD Eυrope.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επίτιμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι μία σειρά συναρπαστικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Ο Όμιλος Σφακιανάκη και η ΒΥD δεσμεύονται να κάνουν την ηλεκτρική κινητικότητα πιο προσιτή σε περισσότερους καταναλωτές έχοντας κοινό στόχο την παροχή ενός πολύ υψηλού επιπέδου πωλήσεων και υπηρεσιών after sales στους Έλληνες καταναλωτές.
Build Your Dreams!

Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην σελίδα της BYD Greece στο Facebook. Ο όμιλος Σφακιανάκη ανέλαβε την επίσημη αντιπροσωπεία της κινέζικης εταιρείας, που επεκτείνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο και ήταν θέμα χρόνου να κάνει την εμφάνισή της στην Ελλάδα. Με όπλο την ηλεκτροκίνηση, το 2023 κατέκτησε την δεύτερη θέση στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο με ποσοστό 17.1% έναντι 19.9% που κατείχε η Tesla. Όλοι οι αναλυτές εκτιμούν ότι σύντομα θα βρεθεί στην κορυφή. Δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην χώρα μας, το BYD Atto 3 και το BYD Seal.





B.A
  © Hellenic Motor History (2024)
Photo: BYD Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου